Työaseman rekisteröiminen Microsoft Intunen hallintaan - legacy client

1. Siirry selaimella osoitteeseen http://portal.manage.microsoft.com/ ja kirjaudu sisään Office 365 organisaatiotunnuksillasi.

2. Klikataan ilmoituksesta, jonka jälkeen siirrytään uuteen näkymään.

3. Valitaan rekisteröi.

4. Valitaan lataa ohjelmisto.

5. Suoritetaan sovellus joko suoraan tai ladataan se työasemalle, jonka jälkeen käynnistetään sovellus itse.

6. Suoritetaan sovellus.

7. Sovellus käynnistyy, jonka jälkeen valitaan next tai seuraava.