Organisaation esirekisteröimän iOS-laitteen käyttöönotto

Organisaatio on voinut hankkia laitteita Applen Volume Purchase Program:n kautta tai laitteet on vaihtoehtoisesti alustettu IT-osaston toimesta. Tällöin mobiililaitteen käyttöönotto on suoraviivaisempaa loppukäyttäjän näkökulmasta. Käyttöönoton kohdat saattavat hieman vaihdella organisaation asetusten perusteella.

1. Valitaan maa tai alue.

2. Määritellään Wi-FI-verkko tai vaihtoehtoisesti käytetään mobiiliyhteyttä.

3. Valitaan Käytä määritystä ja valitaan Seuraava, jonka jälkeen syötetään omat organisaatiotunnukset ja valitaan Seuraava.

4. Laite määrittää asetuksia hetken ajan.

5. Valitaan Aloita.

6. Laite on nyt liitetty hallintaan ja organisaatio haluaa asentaa Microsoft Intune -Yritysportaali sovelluksen laitteelle. Valitaan Asenna.