Organisaation esirekisteröimän iOS-laitteen käyttöönotto

Organisaatio on voinut hankkia laitteita Applen Volume Purchase Program:n kautta tai laitteet on vaihtoehtoisesti alustettu IT-osaston toimesta. Tällöin mobiililaitteen käyttöönotto on suoraviivaisempaa loppukäyttäjän näkökulmasta. Käyttöönoton kohdat saattavat hieman vaihdella organisaation asetusten perusteella.

1. Valitaan maa tai alue.

2. Määritellään Wi-FI-verkko tai vaihtoehtoisesti käytetään mobiiliyhteyttä.

3. Valitaan Käytä määritystä ja valitaan Seuraava, jonka jälkeen syötetään omat organisaatiotunnukset ja valitaan Seuraava.

4. Laite määrittää asetuksia hetken ajan.

5. Valitaan Aloita.

6. Laite on nyt liitetty hallintaan ja organisaatio haluaa asentaa Microsoft Intune -Yritysportaali sovelluksen laitteelle. Valitaan Asenna.

7. Käynnistetään Yritysportaali.

8. Kirjaudutaan Yritysportaaliin.

9. Valitaan Aloita. Tämän jälkeen tulee muutamia ilmoituksia, joista mennään eteenpäin valitsemalla Jatka ja lopuksi valitaan Rekisteröi.

10. Yritysportaali haluaa varmentaa, että rekisteröidään juuri käytössä oleva laite. Valitaan kyseinen laite ja sen jälkeen Jatka.

,,

11. Lisävarmennuksena Yritysportaali kysyy vielä rekisteröitävän laitteen sarjanumeron neljää viimeistä numeroa. Saat todennäköisesti tämän organisaatiosi IT-tuelta.

12. Laitteen rekiströinnin jälkeen Yritysportaali ilmoittaa huutomerkillä aktiivisen laitteen kohdalla sekä yläpalkissa edelleen laitteen rekisteröinnin aktivoinnista. Laite haluaa vielä, että rekisteröinti aktivoidaan. Valitaan Rekisteröi.

13. Laite ilmoittaa lopuksi, että määritys on valmis. Laite on nyt keskitetyssä hallinnassa.

tai