Laitteen poistaminen organisaation hallinnasta

Avaa Yritysportaali sovellus
Siirry omat laitteet välilehdelle. Valitse laite joka halutaan poistaa hallinnan piiristä. Tässä tapauksessa se on centero.testi niminen laite.
Laitteen nimen alla lukee tämä laite, mikäli se on sama laite millä poistamista ollaan tekemässä. Poistetaan laite painamalla roskakorin  kuvaketta.
Laitteen poistaminen organisaation hallinnan piiristä pitää vielä vahvistaa painamalla poista -nappia. Poistamisessa menee yleensä joitakin minuutteja.