Yrityssovelluksen asennus

Avaa Yritysportaali sovellus (ympyröity kuvassa punaisella)
Valitse sovellus joka halutaan asentaa. Sovellus voi olla listattuna etusivulla tai se voi löytyä yrityksen sovellukset, Muut sovellukset tai Selaa luokan mukaan takaa
Paina asenna -nappia aloittaaksesi sovelluksen latauksen ja asennuksen
Sovelluksen lataus ja asennus käynnistyy
Mikäli yrityssovellus asentuu App Store sovelluskaupasta, pitää vielä erikseen hyväksyä sovelluksen asennus asenna -napilla. Voit mahdollisesti tässä vaiheessa myös antamaan Apple ID tunnuksesi salasanan.