Windows 10 Home version päivitys Professional versioon

1. Valitse aloituspainike ja valitse sitten Asetukset/Settings > Päivittäminen ja suojaus/Update & Security > Aktivointi/Activation.

2. Valitse Vaihda tuoteavain/Change product key ja syötä tuoteavain, jonka jälkeen Windows varmistaa avaimen toimivuuden. Seuraavaksi valitaan Aloita päivitys/Start Upgrade.

3. Laitteesi päivittyy tämän jälkeen jonkin aikaa ja käynnistyy uudelleen. Windowsiin kirjautumisen jälkeen tulee ilmoitus, että käyttäjärjestelmä on päivitetty.

4. Valitsemalla alareunasta ilmoituksen pääsee katsomaan käyttöjärjestelmän tietoja, josta voi varmistua version päivittyneen.