Android 7 - Yritysportaalin lataaminen ja liittäminen Intune-mobiililaitehallintaan

Ennen kuin aloitat laitteen liittämisen mobiililaitehallintaan niin varmistuthan, että laitteelle on kirjauduttu Google-tilillä, jotta Play Kauppa on käytettävissä.

Siirry Play Kauppaan.
Etsi hakutoiminnolla Intune-yritysportaali ja valitse se.
Valitse Asenna.
Avaa Intune-yritysportaali.
Kirjaudu sisään omilla organisaatiotunnuksillasi.
Syötä organisaatiokohtainen sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava.

Syötä salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Odota seuraavaa näkymää.
Valitse Jatka.
Valitse Jatka.
Valitse Seuraava.
Valitse Salli.
Valitse Aktivoi laitteen järjestelmänvalvoja.
Odota seuraavaa näkymää.
Laite on nyt liitetty organisaatiosi mobiililaitehallintaan. Valitse Valmis. Laitteeseesi tulee tämän jälkeen organisaatiosi määrittelemiä asetuksia, sovelluksia ja käytänteitä.
Esimerkki organisaation määrittämästä PIN-koodin määrityksestä.