Microsoft Intune työasema-clientin asennus

1. Organisaatiosi järjestelmänvalvoja on voinut antaa esimerkiksi latauslinkin Intunen .ZIP-pakettiin tai se voi löytyä vaikka verkkojaolta.

2. Siinä vaiheessa kun paketti on työasemalla niin aloitetaan sen purkaminen valitsemalla Extract.

3. Valitaan kansio mihin tiedostot puretaan.

4. Suoritetaan sovellus.

5. Valitaan Next.

6. Valitaan Yes mikäli käyttöjärjestelmä kysyy lupaa.

7. Viimeistellään asennus valitsemalla Finish. Tämän jälkeen työasema alkaa kommunikoimaan Intunen keskitetyn hallinnan kanssa.

8. Asennus tekee vielä töitä taustalla. Se saattaa viedä aikaa useamman kymmenen minuuttia. Työasema saattaa myös pyytää uudelleenkäynnistystä.