Onedrive for Business käyttöönotto Windows työasemalla

1. Esivaatimuksena Onedrive for Business sovelluksen käyttöönotolle on asianmukaisesti asennettu Office 365 tilauksen mukainen Office-sovelluspaketti. Käynnistetään Onedrive for Business. Suosittelemme myös vahvasti, että esimerkiksi Microsoft Word on avattu kertaalleen ja siihen on kirjauduttu Office 365 tunnuksilla, jolloin Onedrive osaa hakea oikean polun synkronoitavalla tiedostokirjastolle.

2. Valitaan synkronoi nyt.

3. Riippuen tiedostojen määrästä Onedrive synkronoi hetken. Tästä eteenpäin työasemalle synkronoidaan tiedostot mitä on Onedrive for Business -pilvessä.

4. Synkronoidut tiedostot löytyvät tiedostoselaimesta.