Windows 10 Creators Updateen päivittäminen

1. Siirrytään Windows-päivitysten asetuksiin.

2. Päivitystenhallinnan pitäisi ilmoittaa Creators Updatesta. Valitaan "Yes, show me how". Windows avaa selaimen, jossa kerrotaan lisää päivittämisestä. Mikäli linkkiä ei näy niin Update Assistantin voi ladata suoraan osoitteesta http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=799445. Tämän jälkeen voi siirtyä suoraan kohtaan 4.

3. Valitaan "päivityksen tukisovellus".

4. Tallennetaan ohjelma ja suoritetaan se.

5. Hyväksytään UAC ilmoitus.

6. Valitaan Update Now.

7. Lataustyökalu ilmoittaa mikäli päivityksen vaatimukset eivät täyty. Sovellus aloittaa päivityksen lataamisen.

8. Sovellus ilmoittaa kun on valmis uudelleenkäynnistykseen. Valitaan restart now. Käyttöjärjestelmä ilmoittaa vielä uudelleenkäynnistyksestä. Valitaan close.

9. Käyttöjärjestelmä päivittää itseään ja näkymät vaihtuvat prosessin edetessä.

10. Käyttöjärjestelmä on päivittynyt. Tee haluamasi valinnat siirtymällä eteenpäin valitsemalla Next.

11. Asennuksen viimeistely saattaa kestää vielä jonkin aikaa.