Tilin vahvistamisen asetukset

Tämän ohjeen perusteella voit määrittää asetukset joilla Ofice 365 vahvistaa tarvittaessa että juuri sinä olet Office 365 tilin omistaja. Pääset määrittämään tilin omistajuuden asetukset osoitteesta https://account.activedirectory.windowsazure.com/passwordreset/register.aspx

1. Valitse kummalla tavalla haluat varmentaa että omistat tämän tilin, vaihtoehtoina GSM puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Voit halutessasi määrittää myös molemmat tavat käyttöön, jolloin tilin omistajuutta vahvistettaessa voit valita kumpaa tapaa haluat kulloinkin käyttää.
  2. GSM puhelinnumeron määrittämisessä valitse puhelinnumerosi maakoodi (oetuksena Suomi +358) ja syötä loppuosa GSM puhelinnumerostasi. Huomaa että puhelinnumerosta jätetään ensimmäinen nolla pois kun käytetään maakoodeja!
  3. Klikkaa läheta minulle tekstiviesti nappia mikäli haluat vahvistaa GSM numeron tekstiviestillä. Saat syöttämääsi GSM numeroon tekstiviestin jossa on kuusinumeroinen vahvistuskoodi. Syötä koodi ja klikkaa tarkista nappia.
  4. Klikkaa soita minulle nappia mikäli haluat vahvistaa GSN numerosi siten että puhelimeesi soitetaan. Automaatti soittaa syöttämääsi GSM numeroon ja sinun tulee vastata puheluun ja vahvistaa omistajuus painamalla puhelimessa kerottavien ohjeiden  mukaisesti puhelimesta # näppäintä.
  5. Sähköpostiosoitteen määrittämisessä syötä henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi joka on joku muu kuin organisaatiosi sähköpostiosoite. Esim. gmail, hotmail jne. sähköpostiosoitteesi.
  6. Klikkaa lähetä minulle sähköpoistia nappia. Saat syöttämääsi sähköpostiosoiteeseen viestin jossa on kuusinumeroinen vahvistuskoodi. Syötä koodi ja klikkaa tarkista nappia.
  7. Kun olet määrittänyt onnistuneesti haluamasi vahvistustavat, klikkaa valmis nappia