Skype for Business 2015 käyttöönotto Windows työasemalla

1. Esivaatimuksena Skype for Business 2015 käyttöönotolle on asianmukaisesti asennettu Office 365 tilauksen mukainen Office-sovelluspaketti. Käynnistetään Skype for Business 2015.

2. Ikkuna avautuu ja huomaamme Windowsin alapalkissa Skype for Business ikonin . Itse Skype for Business pääikkunassa syötetään Office 365 tunnus ja valitaan kirjaudu sisään. Mikäli muita Office sovelluksia on jo käytetty ja niihin on kirjauduttu sisään, niin Skype for Business ei välttämättä kysy salasanaa.

3. Valitaan Kyllä.

4. Skype for Business on nyt käyttövalmis.