Android 7

Articles

Android 7 laitteen käyttöönotto
Määrittele laitteeseen internetyhteys joko mobiilidatalla tai WLAN-verkolla. Siirry tämän jälkeen eteenpäin. Kirjaudu sisään Google-tilillä ja valitse Seura...
Android 7 - Yritysportaalin lataaminen ja liittäminen Intune-mobiililaitehallintaan
Ennen kuin aloitat laitteen liittämisen mobiililaitehallintaan niin varmistuthan, että laitteelle on kirjauduttu Google-tilillä, jotta Play Kauppa on käytettävissä. Siirry Play Kauppaan . ...